Bericht versturen
Huis >

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfprofiel

Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
-->
Ongeveer ons
Contacteer ons
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Importeur , Exporteur , Verkoper

Merken:

Hengyuan

Nr van Werknemers:

100~150

Jaarlijkse Verkoop:

500-800

Gevestigd jaar:

2006

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Van de de Hardware die wordt Opleverend Industrie van Hengyuan van de Anpingsprovincie het Productco., Ltd gevestigd in Anping-provincie die goed - van de „geboortestad van draadnetwerk wordt gekend in China“, uit Anping-de fabriek van het roosterscherm in 2006 met het oprichten van 3,0 miljoen RMB te voorschijn is gekomen. Het heeft een betrekkelijk lange geschiedenis, een tarief van de grote schaalproductie, en het is het enige bedrijf onder andere in hetzelfde beroep dat door de IS09001-authentificatie van het kwaliteitssysteem moet verklaard te zijn.

verscheidene jaren, houden wij nooit op vernieuwend en verbeterend, hebben wij de geavanceerde productielijn, verzamelden het massieve techniekonderzoek geïntroduceerd en het bestuurstalent, nu bedrijfbewegingen aan de Draad Mesh Industry Zone, neemt zes duizenden vierkante meters op.

 

Onze bedrijfopbrengst en verkoopt zoals volgend: Het Johnsonscherm, Mijn die netwerk, Waterputfilter, Putfilter, Olieputfilter, het scherm van de Wigdraad, Groefbuis, V zeven gevormde draad laste de schermen, Zeefpijp, Spiraalvormige het schermbuis, de Staaf gebaseerde ononderbroken pijp van het groefscherm, draad-Omslag het schermpijp, Gekronkelde het schermcilinders, Boorputfilter, de Trillende plaat van het zeefscherm, het Vlakke paneel van de wigdraad, Waterfilter, het Boogscherm, het schermpijp enz.

 

De producten worden gebruikt in de handel, zoals erts het kiezen, aardolie, de chemische industrie, elektron, vervoer, plastieken, voedsel, architectuur, verkeer enz.

 

Onze producten kunnen overal in China, evenals Afrikaanse landen, Midden-Oosten en de gebieden van Zuidoost-Azië worden gezien.

 

De voorzitter van het Bedrijf hoopt oprecht om de puthandelsrelatie op basis van wederzijdse wederkerigheid, wederzijds voordeel en vriendschappelijke samenwerking te bouwen om de aardige toekomst samen tot stand te brengen.

De dienst

1. Wij kunnen u de beste kwaliteitsproducten met concurrerende prijs geven.

2. Het professionele verkoopteam kan geven u terugkoppelt binnen 24 uren.

3.We-aanbieding 12 van de uitstekende naverkoopmaanden dienst.

de aangepaste dienst van 4.We aanbieding.

5.Our de dienst is beschikbare vierentwintig zeven, die vierentwintig uren per dag en zeven dagen per week is.

Geschiedenis

Van de de Hardware die wordt Opleverend Industrie van Hengyuan van de Anpingsprovincie het Productco., Ltd gevestigd in Anping-provincie die goed - van de „geboortestad van draadnetwerk wordt gekend in China“, uit Anping-de fabriek van het roosterscherm in 2006 met het oprichten van 3,0 miljoen RMB te voorschijn is gekomen.

 

Wij zijn hengyuan fabriek van het jaar van 2000 aan het jaar van 2006. Wij verkopen slechts de schermen aan China en sommige handelsbedrijven.

 

Van het jaar van 2006, later hebben wij hengyuan opgericht bedrijf, en wij ons exprotrecht.

 

Het heeft een betrekkelijk lange geschiedenis, een tarief van de grote schaalproductie, en het is het enige bedrijf onder andere in hetzelfde beroep dat door de IS09001-authentificatie van het kwaliteitssysteem moet verklaard te zijn.

 

Nu hebben wij 18 jaar geschiedenis. Wij zullen de goede dienst en goede kwaliteit voor u in de volgende dagen leveren.

Ons team

China Anping County Hengyuan Hardware Netting Industry Product Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Johnson Wire Screen Leverancier. Copyright © 2018-2024 johnsonwirescreen.com . Alle rechten voorbehoudena.